Industry News

Výhody káblového obvodu FFC

2021-08-18

VýhodyKábel FFCobvod

1. Jednostranne flexibilnýffc kábeldoska je najlacnejšia tlačená doska s nízkymi požiadavkami na elektrický výkon. Pri jednostrannom zapojení jednostranne flexibilnéffc kábelmala by sa použiť doska. Má vrstvu chemicky leptaných vodivých vzorov a vrstvou vodivého vzoru na povrchu pružného izolačného substrátu je valcovaná medená fólia. Izolačným substrátom môže byť polyimid, polyetyléntereftalát, ester aramidovej celulózy a polyvinylchlorid.

2. The double-sided flexible ffc kábel board is a conductive pattern made by etching on both sides of the insulating base film. The metallized hole connects the patterns on both sides of the insulating material to form a conductive path to meet the design and use function of flexibility. The cover film can protect single and double-sided wires and indicate where the components are placed.

3. Viacvrstvová flexibilná káblová doska FFC má laminovať 3 alebo viac vrstiev jednostranných alebo obojstranných flexibilných obvodov dohromady a vytvárať metalizované otvory vŕtaním a galvanickým pokovovaním, aby sa vytvorili vodivé cesty medzi rôznymi vrstvami. Týmto spôsobom nie je potrebné používať komplikovaný proces zvárania. Viacvrstvové obvody majú obrovské funkčné rozdiely, pokiaľ ide o vyššiu spoľahlivosť, lepšiu tepelnú vodivosť a pohodlnejší montážny výkon. Pri navrhovaní rozloženia by sa mal brať do úvahy vzájomný vplyv veľkosti zostavy, počtu vrstiev a flexibility.

4. Tradičný pevný a flexibilnýffc kábel board is composed of rigid and flexible substrates selectively laminated together. The structure is compact, and the conductive connection is formed with metalized holes. If there are components on the front and back of a printed board, the rigid flexible ffc kábel board is a good choice. But if all the components are on one side, it will be more economical to choose a double-sided flexible ffc kábel doska a laminujte na jej chrbát vrstvu výstužného materiálu FR4.

5. Flexibilný obvod so zmiešanou štruktúrou je viacvrstvová doska a vodivá vrstva je vyrobená z rôznych kovov. Používa sa 8-vrstvová doska, FR-4 sa používa ako médium vnútornej vrstvy a polyimid sa používa ako médium vonkajšej vrstvy. Vývody vedú z troch rôznych smerov základnej dosky a každý zvod je vyrobený z iného kovu. Zliatina Constantan, meď a zlato sa používajú ako nezávislé vodiče. Tento druh hybridnej štruktúry sa väčšinou používa vo vzťahu medzi konverziou elektrického signálu a premenou tepla a v podmienkach nízkych teplôt, kde je elektrický výkon relatívne drsný, a je to jediné uskutočniteľné riešenie.

Kábel FFC

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept