Industry News

Viete, aké sú požiadavky na zdravotnícky zväzok káblov?

2021-06-08
V špičkových zdravotníckych monitorovacích zariadeniach je kvalita koncovej lekárskej linky prísnejšia. Pokiaľ kvalita spĺňa požiadavky, je možné zaručiť neustále zlepšovanie technológie. Viete, aké sú požiadavky na zdravotnícky zväzok káblov?

Špičkové lekárske vybavenie má veľmi tesnú štruktúru produktov, ktorá vyžaduje presnosť prenosu údajov, množstvo údajov je tiež veľké a požiadavky na integráciu sú veľmi vysoké. Všeobecné lekárske kabeláže používajú nasledujúce riešenia:

1. Ako konektor je zvolený JST1.0 rozteč SHD série 50 a vonkajšia veľkosť je v rozmedzí 30 mm*5 mm*5 mm a zväzok lekárskeho vedenia je pozlátený.


2. Najväčšou ťažkosťou zdravotníckych káblových zväzkov je, že technológia spracovania je veľmi náročná a musí dosiahnuť vysokú presnosť a záruku formy. Lisovací terminál používa japonský automatický krimpovací stroj a forma je tiež pôvodnou podpornou formou.

3. Konštrukcia lekárskeho zväzku musí porušiť tradíciu. Podľa výkonnostných požiadaviek musí byť zvolený AWG28#. Bežný drôt AWG28# má však veľký vonkajší priemer. Po diskusii s výrobcom drôtu sa zmení na vonkajší priemer 0,55.

4. Aby bola zaistená stabilita prenosového signálu pre zväzok zdravotníckych káblov, sú súvisiace dátové vedenia skrútené. Podľa rôznych požiadaviek prevodu je možné vyvinúť rôzne vzdialenosti krútenia, aby tieto požiadavky splnili.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept