Industry News

Aké sú typy káblových zväzkov?

2022-10-12

Koncový zväzok, tiež známy ako terminálový drôt, je vlastne druh drôtu, ktorý používajú rôzni elektronickí inžinieri na vedenie energie, prenos informácií a ďalšie funkcie. S vývojom elektronických produktov existuje stále viac druhov káblových zväzkov a rozsah použitia je čoraz bežnejší.

Ako druh továrne na drôty možno svorkový zväzok vidieť všade v živote. Používa sa hlavne v rôznych elektrických spotrebičoch, domácich spotrebičoch, elektrických hračkách, bezpečnostných, elektronických digitálnych produktoch, prevádzka je veľmi jednoduchá. Vo všeobecnosti sa používa forma párovania muž-žena. Pre ľudí, ktorí toho veľa o elektronických produktoch nevedia, pri používaní terminálového drôtu môžu pomocou návodu plne porozumieť jeho špecifickému použitiu.

V živote je ďalší bežný káblový továrenský terminálový zväzok v podstate rovnakého typu. Počet a rozstup vodičov si môžete ľubovoľne zvoliť, do určitej miery nielen uľahčíte používanie koncového vodiča, ale aj znížite výrobné náklady a zvýšite efektivitu výroby. Každá továreň na elektrické drôty bude pri výrobe brať do úvahy životy ľudí. Čím pohodlnejšie, ľahšie, pohodlnejšie pre každého.



 

1. Koncový zväzok do auta: Špeciálny kábel s koncovkou S ozvučnice DVD, prachotesný drôt RCA, materský AV kábel, viacbitový zvukový kombinovaný kábel, napájací signálny kábel DVD, výstupný signálny kábel konektora DVDS, multifunkčný audio a video kábel GPS, multifunkčný napájací kábel GPS, atď.

2. Digitálny terminálový zväzok: E-mark lightwire, AV kábel, drôt

3. Drôtové koncovky: kábel RJ45, sivý kábel DB, 1.0.1.25.1.5. PH2,0. XH2,5. JC20. Terminál JC2.5.5557, dupont 2.0

4. Bezpečnostný monitorovací terminálový zväzok: veľká D hlava k leteckému hlavovému drôtu, COMS napájací kábel, vodotesný kábel, BNC predlžovací kábel, BNC variabilný frekvenčný kábel, PCB DC napájací kábel, DS terminálový prenosový kábel



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept